Trustpilot

BEVIDST PERSONLIGT LEDERSKAB
VÆRKTØJERNE DER FORANDRER DIT LIV

Online mentorforløb

Online Mentorforløbet er for dig, der ønsker at udleve dit fulde potentiale og nå dine mest ambitiøse mål gennem bevidst lederskab. Jeg lærer dig, hvordan du effektivt bruger dine tanker og følelser til at tage fuld styring over de handlinger, der skaber det liv, du drømmer om.

Bevidst lederskab handler om at være fuldt opmærksom og intentionel i dine valg og handlinger, både professionelt, privat og personligt. Det indebærer at tage ansvar for din egen udvikling, at være autentisk i dine interaktioner og at skabe meningsfulde relationer og resultater i alle aspekter af dit liv.

Men det stopper ikke her – du bliver også en del af et fantastisk udviklingsfællesskab, en gruppe af ligesindede og resultatorienterede mentormedlemmer, hvor der er mulighed for at sparre 24/7.

Gennem min ekspertise og med en række kraftfulde værktøjer, vil du lære at transformere dine tanker, mestre dine følelser og tage aktiv kontrol over dine handlinger. Dette bevidste lederskab vil gøre dig i stand til at skabe positive, varige forandringer og virkelig leve det liv, du har potentialet til.

Er du klar til at tage det næste skridt?


Ja, jeg vil have det bedste ud af mit liv - nu

Du fortjener det allerbedste liv.

Står du et sted i dit liv hvor du ønsker mere ...

 • Bevidsthed
 • Klarhed
 • Selvtillid
 • Power
 • Rummelighed
 • Balance
 • Selvværd
 • Kærlighed
 • Ro
 • Mod
 • Energi

Der er kun én, der kan ændre dit liv: Dig! Men du behøver ikke gøre det alene...

Lige nu er vi over 600 dedikerede, åbne og målrettede mennesker i udviklingsfællesskabet. En gruppe ledet af mig, din mentor: Kim Boye.

I Mentorforløbet lærer jeg dig hvordan du skaber det liv, du indtil nu kun har turde drømme om ...

Og det kommer til at gå hurtigt...

Gennem fokuserede moduler og over 90 præcise videolektioner får du de værktøjer, der revolutionerer din selvopfattelse og frigør dit skjulte potentiale. Du får nøglen til at udleve dine drømme og skabe øjeblikkelig og varig forandring. Du bliver en del af et dedikeret udviklingsfællesskab af ligesindede, der støtter dig og hepper på dig 24/7.

Alle kan deltage –Men den som vil det mest når mest

Det foregår online, så du kan deltage hvor og hvornår, det passer dig. 

 

 

 

 

 

 

 

Mentorbeløbet består af 3 dele

Mentorforløbet er simpelt og består af 3 vigtige dele:

 1. Værktøjskassen-modulerne
 2. Udviklingsfællesskabet
 3. Q&A

Med værktøjskassen kommer du til at blive mester i:

 • De vigtigste psykologiske teorier
 • Lederskab og personligt ansvar
 • Gode vaner
 • Dine værdier
 • Motivationen i dagligdagen
 • Fra ubevidst til bevidst - livets rejse

Værktøjskassen er bygget op af videolektioner og opgaver som du får adgang til straks efter din betaling. Mentorforløbet er tilgængeligt både på din computer, tablet og mobil. 

Du bliver en del af et unikt udviklingsfællesskab.

I den lukkede Facebook-gruppe møder du ligesindede, der er klar til at heppe på dig og bakke dig op. Her deler vi værdifulde erfaringer, øver kraftfulde værktøjer og bygger hinanden op med respektfulde og anerkendende tilgange. Vi fejrer hinandens store sejre og giver anerkendende klap på skulderen, når der er behov. Udviklingsfællesskabet og tonen er virkelig unik og noget, jeg er utrolig stolt af.

I vores Q&A kan du spørge om alt

I vores ugentlige Q&A kan du spørge om alt, og jeg eller teamet står til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Bliv inspireret af eksperterne, en ekstra bonus.

Du kan glæde dig til interviews med blandt andre: Henning Daverne, Nicolai Moltke Leth, Jesper Westmark, Frank Johansen og Birger Hansen. Eksperter der indvier dig i deres metoder, og giver dig inspiration til livet, set fra en anden vinkel.

Alt ligger på en lukket onlineplatform, hvor du med dit personlige login, kan se med hvor og hvornår du ønsker det.

Du får adgang til forløbet, straks efter at du har tilmeldt dig. 

Mentorforløbet er skabt ud fra
et levet liv. Mit liv.

Kim Boye er en af Danmarks mest inspirerende mentorer, der har skabt en imponerende karriere inden for mental sundhed og personlig udvikling. Med over 125.000 følgere på sociale medier har han bevist sit talent for at nå og berøre mennesker på en dyb og meningsfuld måde. 
 
Men vejen til succes har ikke altid været let for Kim Boye. Faktisk har han stået over for adskillige udfordringer og nedture, der har formet hans liv og lært ham uvurderlige lektioner. 
 
Kim Boye har altid fundet styrke og motivation til at genopfinde sig selv og skabe nye veje i sit liv. Han har i mange år interesseret sig for mental sundhed og personlig udvikling og besidder i dag kraftfulde værktøjer til at håndtere stress, bekæmpe negative tanker og mestre positive følelser og adfærd. 
 
I dag deler Kim Boye ikke kun sine egne erfaringer, men også de værktøjer og teknikker, der har hjulpet ham med at navigere gennem livets udfordringer og opnå personlig, privat og professionel succes. Hans motto, "Stjerner fødes i deres tilgang til modgang," afspejler hans tro på, at modgang kan være en katalysator for personlig vækst og styrke. 

Din investering i dig selv

Bliv ekspert i dit liv, tag din vigtigste beslutning i dag og invester i dig selv

Prisen for Mentorforløbet er 9.500,- kr. inkl. moms.

Du får adgang til hele værktøjskassen-modulerne og vores udviklingsfællesskab på Facebook i et år. Derefter tilbyder vi dig at fortsætte med et månedligt abonnement, hvor du stadigvæk vil have adgang til modulerne og udviklingsfællesskabet.  

Engangsbetaling

9.500 DKK

 • Betalt på én gang
 • Billigst
 • Mest populær

3 rater

Kr. 3.335 / pr. rate

 • Betal over 3 rater
 • Der er 30 dage mellem hver betaling
 • I alt kr. 10.005

6 rater

Kr. 1.793 / pr. rate

 • Betal over 6 rater
 • Der er 30 dage mellem hver betaling
 • I alt kr. 10.758

Tilfredshedsgaranti

Jeg ved Mentorforløbet kan forandre liv - også dit!

Men det kræver en vedholdenhed fra din side, du skal tage bevidst lederskab i dit liv. Det er dig selv som er ansvarlig for at forandre dit liv. Jeg, teamet samt udviklingsfællesskabet er i den grad med til at motivere dig hver gang du logger på. 

 

Er du i tvivl om mentorforløbet?

Ønsker du at være en del af forløbet, men sidder inde med nogle spørgsmål?

Så kan du booke en gratis tilmeldingssamtale ved at trykke her.

MENTORFORLØBET HAR ÆNDRET MIT LIV, FULDSTÆNDIGT

Jeg har lært jeg ikke er mine tanker og følelser, jeg er mine handlinger. Jeg har fået værktøjer til at klare alle udfordringer i denne verden.

- //Trine

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kræver Mentorforløbet af mig?

Det kræver du ser videoerne og laver opgaverne. Du kan ikke læse dig til succes, det kræver handling. Hvor lang tid du skal bruge er op til dig. De fleste er aktive i Facebook gruppen dagligt, men det er ikke et krav.

Hvor lang tid har jeg adgang til forløbet?

Når du bliver en del af Mentorforløbet, har du adgang til forløbets materiale og Facebook gruppen i 12 måneder. Du bliver automatisk opgraderet når der kommer opdateringer, yderligere moduler eller interviews.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg ikke er tilfreds?

Ja, det kan du såfremt du har betalt hele beløbet på én gang. Det kræver blot du giver os skriftlig besked indenfor maksimalt 14 dage efter din betaling er gået igennem og du har set mindre end 20% af mentorforløbet.

Kan jeg dele min adgang med andre?

Nej. Adgangen til Mentorforløbet er personligt og kan ikke deles med andre. Du får dit eget personlige log-in. Du har mulighed for at tilgå Mentorforløbet både på din computer, tablet eller mobil. Du kan også bruge 

Jeg er ikke på Facebook, hvad gør jeg i forhold til de ugentlige live udsendelser?

De ugentlige Q&A live udsendeler bliver uploadet til din medlemsside umiddelbart efter jeg har sendt live. Det betyder du kan se både den seneste og alle de tidligere live udsendelser når det passer dig. Det kræver blot du logger ind på din medlemsside. 

Kan jeg få 1:1 sparringer med Kim gennem Mentorforløbet?

Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du har behov for i vores ugentlige spørgetime, det foregår i den lukkede Facebook gruppe.

En 1:1 sparring med Kim er muligt i et begrænset omfang, en session af 60 min. varighed koster normalt 4.000 kr. + moms, når du er en del af mentorforløbet får du 50% rabat, så du kommer ned på 2.000 kr. + moms.

 

 Få en afklarende samtale