Trustpilot

VIL DU HAVE REDSKABERNE
DER KAN FORANDRE DIT LIV?

Online mentorforløb

Online Mentorforløbet er for dig, der vil udleve dit fulde potentiale og nå dine mål. Jeg lærer dig, hvordan du bruger dine tanker, følelser og tager styring over de handlinger der skaber det liv du drømmer om.

Og ikke nok med det - du bliver også en del af det mest fantastiske fællesskab, en Mentorfamilie der har din ryg og hepper uanset hvor i livet du er.

Er du klar? Det er muligt at betale i rater.


Ja, jeg vil have det bedste ud af mit liv - nu

Du fortjener det allerbedste liv.

Står du et sted i dit liv hvor du ønsker mere ...

 • Klarhed
 • Selvtillid
 • Power
 • Rummelighed
 • Balance
 • Selvværd
 • Kærlighed
 • Ro

... Måske du også længes efter at få mere ud af livet eller finde tilbage til dig selv? Men bare lige mangler nogen der lyser vejen op - og giver dig håb?

Der er kun én der kan ændre dit liv; Dig! Men du behøver ikke at gøre det alene ...

Lige nu er vi over 600 dedikerede, åbne og kærlige mennesker i mentorfamilien. En familie der bliver ledt an af mig, din mentor: Kim Boye.

I Mentorforløbet lærer jeg dig hvordan du skaber det liv, du indtil nu kun har turde drømme om ...

Og det kommer til at gå hurtigt ...

Gennem 8 moduler og mere end 90 videolektioner, giver jeg dig de helt rigtige redskaber der kommer til at forandre opfattelsen af dig selv - og alt det du kan. Du får nøglen til at udleve dit fulde potentiale og skabe forandringer nu! Og du får en familie der har din ryg og hepper 24/7

Alle kan være med, uanset om du er begynder eller garvet indenfor personlig udvikling. Det eneste det kræver er dig og din vilje!

Alt foregår online, så du kan være med hvorfra du vil og hvornår du vil. Der er ingen faste spilleregler, ingen rækkefølge eller tidsramme og mentorforløbet er selvfølgelig dit til evigt eje.

NU ER DET MIG DER STYRER MIT LIV!

Jeg ser, hvor jeg skal hen og jeg kan se, det er mig der styrer, det er den fedeste fornemmelse af frihed og jeg er så uendeligt taknemlig for at have fået de her værktøjer. Nu er det mig der styrer og jeg lader mig ikke styre

- //Sidsel

Mentorbeløbet består af 4 dele

Mentorforløbet er simpelt og består af fire vigtige dele:

 1. Værktøjskassen
 2. Familien
 3. Spørgetimen
 4. Eksperterne

 

Med værktøjskassen kommer du til at blive mester i:

 • De vigtigste psykologiske teorier
 • Lederskab og personligt ansvar
 • Redskaber og ritualer du kan bruge hver eneste dag
 • Dine værdier
 • Motivationen i dagligdagen
 • Fra ubevidst til bevidst - livets rejse

Værktøjskassen er bygget op af videolektioner, meditationer og opgaver som du får adgang til straks efter din betaling. Mentorforløbet er tilgængeligt både på din computer, tablet og mobil. 

 

Du bliver en del af et unikt fællesskab - din Mentorfamilie

I den lukkede Facebook gruppe møder du din Mentorfamilie, der er klar til at heppe på dig - og støtte dig. Det er her vi deler erfaringer, fejrer hinandens sejrer og giver klap på skulderen når der er behov. Fællesskabet, tonen, kærligheden er virkelig unik og noget jeg er utrolig stolt af.

 

I spørgetimen kan du få svar på alt

Hver uge mødes vi "live" i vores lukkede Facebook gruppe. Jeg er til din rådighed, og du kan spørge mig om alt ...

 

Bliv inspireret af eksperterne

Du kan glæde dig til interviews med blandt andet: Anders Fäldt, Henning Daverne, Nicolai Moltke Leth, Jesper Westmark, Frank Johansen og Birger Hansen. Eksperter der indvier dig i deres metoder, og giver dig inspiration til livet, set fra en anden vinkel.

Alt ligger på en lukket onlineplatform, hvor du med dit personlige login, kan se med hvor og hvornår du ønsker det.

Forløbet er dit, straks efter at du har købt adgang.

Mentorforløbet er skabt ud fra
et levet liv. Mit liv.

Jeg kommer et sted fra hvor jeg kan tale med om smerte. Jeg er vokset op med en mor der var prostitueret, en far der var alfons og søskende der sloges med både alkohol og stoffer.

Jeg var konge i lorteland. Jeg har mærket hvordan min bagage og historie har begrænset mig. Min bagage var så tung at jeg ikke kunne løbe stærkt eller springe højt.

Mennesker kan skifte kurs, forandre sig, sit værd og selvtillid. Det er ikke som den psykologiske vej siger; umuligt. For så havde jeg ikke været her i dag!

For mig ændrede alt sig, den dag jeg besluttede mig for at slippe bagagen af smerte og i stedet fokuserede på det gode.

Alt det jeg har lært om personlig udvikling vil jeg give videre til dig. Værktøjerne i mentorforløbet er prøvet egen krop og udført på andre mennesker der har opnået deres mål og udlevet deres fulde potentiale.

Det kræver at du er klar …

Din investering i dig selv

Vil du forandre verden omkring dig, skal du starte dig selv. Du skal vægte og investere i dit eget liv.

Prisen for Mentorforløbet er 9.500,- kr. inkl. moms.

Det er hvad der svarer til knap tre timers 1:1 coaching med mig. I Mentorforløbet får du mig mindst én gang om ugen "live" udover de 90 videolektioner du kan få adgang til hvor og hvornår det passer dig. Du har adgang til al materialet i 12 mdr. 

Jeg ved godt det for mange kan være en stor investering, derfor har jeg lavet flere forskellige betalingsløsninger.

Vælg den der passer dig bedst.

Engangsbetaling

9.500 DKK

 • Betalt på én gang
 • Billigst
 • Mest populær

3 rater

Kr. 3.335 / pr. rate

 • Betal over 3 rater
 • Der er 30 dage mellem hver betaling
 • I alt kr. 10.005

6 rater

Kr. 1.793 / pr. rate

 • Betal over 6 rater
 • Der er 30 dage mellem hver betaling
 • I alt kr. 10.758

Tilfredshedsgaranti

Jeg ved Mentorforløbet kan forandre liv - også dit!

Lever Mentorforløbet ikke op til dine forventninger kan du få pengene retur, forudsat du giver mig besked senest 14 dage efter dit køb og du har set mindre end 20% af forløbet. Det er ikke muligt at få refunderet beløbet, såfremt du betaler i rater. 

Er du i tvivl om mentorforløbet?

Får et gratis afklarende samtale, hvor du kan stille alle de sprøgsmål du har behov for.

Du kan booke den gratis samtale ved at trykke her.

MENTORFORLØBET HAR ÆNDRET MIT LIV, FULDSTÆNDIGT

Jeg har lært jeg ikke er mine tanker og følelser, jeg er mine handlinger. Jeg har fået værktøjer til at klare alle udfordringer i denne verden.

- //Trine

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kræver Mentorforløbet af mig?

Det kræver du ser videoerne og laver øvelserne. Du kan ikke læse dig til succes, det kræver handling. Hvor lang tid du skal bruge er op til dig. De fleste er aktive i Facebook gruppen dagligt, men det er ikke et krav.

 

Hvor lang tid har jeg adgang til forløbet?

Når du bliver en del af Mentorforløbet, har du adgang til forløbets materiale og Facebook gruppen i 12 måneder. Du bliver automatisk opgraderet når der kommer opdateringer, yderligere moduler eller interviews.

 

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg ikke er tilfreds?

Ja, det kan du såfremt du har betalt hele beløbet på én gang. Det kræver blot du giver os skriftlig besked indenfor maksimalt 14 dage efter din betaling er gået igennem og du har set mindre end 20% af mentorforløbet.

 

Kan jeg dele min adgang med andre?

Nej. Adgangen til Mentorforløbet er personligt og kan ikke deles med andre. Du får dit eget personlige log-in. Du har mulighed for at tilgå Mentorforløbet både på din computer, tablet eller mobil. Du kan også bruge 

 

Jeg er ikke på Facebook, hvad gør jeg i forhold til de ugentlige live udsendelser?

De ugentlige Q&A live udsendeler bliver uploadet til din medlemsside umiddelbart efter jeg har sendt live. Det betyder du kan se både den seneste og alle de tidligere live udsendelser når det passer dig. Det kræver blot du logger ind på din medlemsside. 

 

Kan jeg få 1:1 sparringer med Kim gennem Mentorforløbet?

Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du har behov for i vores ugentlige spørgetime, det foregår i den lukkede Facebook gruppe.

En 1:1 sparring med Kim er muligt i et begrænset omfang, en session af 60 min. varighed koster normalt 4.000 kr. + moms, når du er en del af mentorforløbet får du 50% rabat, så du kommer ned på 2.000 kr. + moms.

 

 Få en afklarende samtale