Kom din indre fjende til livs

Online Mentorforløb

I mere end 20 år har Kim haft stor succes med at udvikle og flytte mennesker mentalt. Kim er nok mest kendt for sit arbejde som personlig coach og mentor for mange professionelle fodboldspillere og sportsfolk i ind- og udland. Sideløbende er flere erhvervsfolk, ministre og ikke mindst par, med forskellige udfordringer, målsætninger og ønsker om forandring, blevet coachet og styrket i at opnå en lang række positive resultater. Netop ud fra Kims personlige erfaringer med de mange udfordringer og krav der møder de ambitiøse unge mennesker, har det været ønsket at skabe en base med netop de værktøjer som vil give dem, og ikke mindst deres forældre, præcist det rette mindset og den optimale tilgang som det kræver at nå til tops.

Mød Kim Boye

Hvad kræver det?

Efterlever du de fire punkter, tror jeg på, du kan få succes – og dermed et liv med mere frihed og uafhængighed.

1. Du ser alle mine videoer: I Kim's Online Mentorforløb får du adgang til +10 timers videocoaching, tutorials, skabeloner, cheat sheets m.v.

2. Du engagerer dig i vores Facebook community: Som en del af mentorforløbet, bliver du en del af et eksklusivt lukket community, hvor du kan stille Kim spørgsmål, og få dem besvaret inden for 24 timer.

3. Du deltager aktivt i Q&A’s: Få svar på alle dine spørgsmål direkte fra Kim selv på hans ugentlige live Q&A's.

4. Du bruger mine skabeloner og arbejdsark: Både nybegyndere og let-øvede inden for personlige udvikling, kan få glæde af forløbets mange skabeloner, arbejdsark og opgaver.