Trustpilot

uden modgang kunne vi ikke definere medgang

HV-transport

"Kim Boye var alle pengene værd! HV-transport har eksisteret i mere end 35 år, men vi ønsker forsat at udvikle organisationen og vores medarbejdere. Kim skal have STOR TAK for at minde alle medarbejdere om, at vi selv skaber succesen i vores egen hverdag på arbejdspladsen. Flere medarbejdere har efter foredraget tilkendegivet, at Kims foredrag har skabt fornyet energi i en travl hverdag, og at de mærker en styrket holdånd og en stærkere vinderkultur. Vi valgte derfor at tilkøbe videoer med flere inputs fra Kim, og vi føler os nu klar til at tage 35 år mere."

- Poul Jørgensen, Direktør

Kolding Arrest

“Det var en vanvittig oplevelse for både de indsatte og os fængselsbetjente. Stemningen I arresthuset var som forvandlet i ugerne efter.”

- Fængselsbetjent, Kolding Arrest

Nanna Koerstz Madsen

"På trods af succes som både amatør og professionel golfspiller har jeg altid kæmpet med den mentale del og endte med at stå i vejen for mig selv. Jeg har brugt utallige timer med forskellige mentale trænere, der har arbejdet med mig, men uden virkelig at komme videre.

Kim lærer mig ikke at spille golf. Han arbejder med hele mennesket og det giver resultater fra dag 1. Vi havde vores første session en tirsdag morgen og i slutningen af ugen havde jeg præsteret det bedste Major-resultat i min karriere!

Så snart du “træder indenfor”, bliver du fyldt med positiv energi, varme og en større tro på dine egne evner. Kim har vist mig hvordan jeg finder min indre mentale kriger, og med ham på mit hold er der ingen grænser for hvad jeg kan opnå i fremtiden."

- Nanna Koerstz Madsen, professionel golfspiller

Skive IK

"Det har været verdensklasse at have Kim med på sidelinjen som mentaltræner. Det har været inspirerende, det har været nærmest livsgivende, når man kommer fra et sted, hvor man ikke kan visualisere sejren i hovedet, men man har gravet sig ned i et hul. Det har virkeligt været en øjenåbner for mig, og det har det været for spillerne også. Hele forløbet har kapitaliseret sig – alle kunne mærke at energien i næste kamp var ekstrem i forhold til inden forløbet med Kim. Og nu glæder vi os til at sende spillerne videre med Kim i online forløbet."

- Rasmus Brandhof, Sportschef SIK

Sebastian Denius

Den her lille skoledreng, der stod i skolegården og drømte om at blive en fodboldstjerne, han er blevet vækket til live igen efter 8 kampe uden sejre. Efter forløbet med Kim er der pludselig en anden glæde og latter i omklædningsrummet og alle kigger hinanden i øjnene. Boye gav mig 3 point og to kasser efter vores snakke, så der er effekt i dét han gør og siger.

- Sebastian Denius, SIK

Ferrari Danmark

Kim Boye har ugentlig coaching af Ferraris medarbejdere på Ferraris danske hovedkontor. 

- Ferrari Danmark