Trustpilot

Verden er fyldt med teoretikere, Kim Boye er langt mest levet liv

Om Kim Boye

Trods en barndom i et barskt miljø med misbrug i familien og leg med døden, lykkes det Kim at bryde den sociale arv.

Passionen for fodbold skaber fundamentet til et liv med nye muligheder.

Som 16-årig sætter han sit navn på den første kontrakt. Og allerede tre år senere går den vildeste drøm i opfyldelse. Han underskriver en fuldtidskontrakt med Danmarks største fodboldklub, Brøndby. Året er 1989, og cheftræneren er Morten Olsen.

Den kærlighed, som Kim aldrig har oplevet, tror han fejlagtig kan opnås gennem fodbold. 

Det tager ham så langt som til FC Barcelona med både Johan Cruyff og Michael Laudrup, inden en knæskade sætter en stopper for illusionen og senere fører ham ind på en helt ny vej.

Med et ubrugeligt knæ er fodboldkarrieren definitivt slut, og Kim starter i stedet på pædagogstudiet. Fire år senere består han med et 13-tal uden på noget tidspunkt at have læst en bog. Det gør hans ven, Peter, til gengæld, og de to diskuterer tit og ofte stoffet til langt ud på natten. 

Under uddannelsen går det op for Kim, at han besidder en særlig gave, når det kommer til følelsesmæssig intelligens og det, at kunne få mennesker til at vokse.

Kim starter derfor sit eget firma og ironisk nok bliver hans første kunde Ballerup kommune, hvor han selv voksede op. Ringen er sluttet.

Alt det, han selv har manglet, kunne han nu give tilbage til de yderst udfordrede børn og unge i Ballerup.

De helt unikke resultater, som Kim skaber i de kommende år, giver ham modet og ideerne til at fortsætte rejsen. Det fører ham til, hvor han er i dag. – Nemlig foredragsholder, forfatter, filosof og life coach inspirator og meget mere.

Undervejs er mange døre blevet åbnet, og Kim arbejder sammen med alt fra fodboldspillere på landsholdet og regeringen til store danske virksomheder.