Trustpilot

Styrk dit parforhold - og stå stærkere i dig selv!

For dig der vil have en anden vinkel

Onlinekurset er for dig, der vil have en anden vinkel på parforholdets udfordringer - og inspiration til et mere rummeligt kærlighedsliv. 

Kurset passer til dig, uanset hvor du er i dit liv lige nu;

 • Nyforelsket
 • Midtvejskrise
 • Midt i et utroskab
 • På vej ud af et forhold
 • Nyskilt
 • På vej ind i et nyt forhold med delebørn
 • Single, med ønsket om et stærkt parforhold

Det er lige noget for mig >

Jalousi, sex, utroskab, delebørn, ekskærester, svigt og usikkerhed …   

Jeg ved af erfaring, at jeg kan flytte mennesker enkeltvis og som par ved, ærligt og uden indpakning, at give mit bud på den virkelighed, jeg oplever. Tonen er derfor bramfri, rå og direkte – jeg siger tingene, som de er.

Det gør jeg fordi, det er nødvendigt at kunne flytte mennesker ud af deres komfortzone, hvor; Det er ikke spørgsmål om at få ret, men at få det godt.

Du skal i stedet stille dig spørgsmålet; Hvordan vil jeg gerne have det hele skal ende?

Kurset er til inspiration, så du og din partner i fællesskab kan finde den rette vej for jer. Det er med andre ord ikke en facitliste, men et oplæg til en god situation, hvor I kan komme tættere på hinanden. Jeg ønsker i finder kærligheden sammen. 

Brug de mere end 180 videolektioner som et opslagsværk, når du og din partner trænger til en anden vinkel på jeres udfordringer. Eller ganske enkelt som inspiration til et mere rummeligt kærlighedsliv. I kan se lektionerne sammen eller hver for sig, og I vil også møde min hustru, Pernille, på en række af videolektionerne. 

Pris 2.950,- for adgang til alle videolektioner - både til manden OG til kvinden

Det er nogenlunde, hvad der svarer til tre timer hos en parterapeut. Her kan du komme igang med det samme og betale i rater ...

Jeg er klar til ny inspiration  >>

Inspiration fra et levet liv

Mere end 180 video lektioner venter på dig - og jer ... 

Du får blandt meget andet indblik i:

 • Forskellen mellem mænd og kvinder
 • Konflikter og brud
 • Hvordan du bedre forstår din partners sprog
 • Sex
 • Skilsmissen
 • Dating
 • Skyld, skam og bebrejdelse
 • Jalousi - hvordan tackler du det og hvad er i orden?
 • Da Pernille og jeg fandt hinanden - mine aktuelle personlige erfaringer

Vil du forandre verden omkring dig, skal du starte med dig selv

Gennem de sidste mange år har der været en tydelig tendens til splittelse i de danske familier. Kærligheden og familien er grundlæggende værdier i vores samfund, de to størrelser er med til at skabe retning og mening.

Jeg oplever vores verden som meget materialistisk og overfladisk. Mange tror lykken findes hos alle andre end dem selv. Vi mangler villigheden til at kæmpe og tænke langt. Vi er blevet så ‘yder’styret, at ingen kan se konsekvenserne ved at miste det, der er tæt på.

Vi skal kæmpe for nærheden!

Afstanden er en del af vores hverdag. Børnene ryger i institution og vi er adskilt det meste af dagen. Livet drukner i praktik og kærligheden er blevet et ord, vi ikke kan mærke.

Jeg vil være med til genskabe den stærke familie, med det stærke sammenhold og de stærke følelser. Jeg siger tingene som jeg oplever dem – uden omsvøb. Her kan kvinden være kvinde og manden være mand.

Provokerende? JA! Men det er nødvendigt for at kunne flytte mennesker ud af deres komfortzone. Vi lever i en kultur hvor mange ‘lader som’ og de færreste tør vise, hvem de i virkeligheden er. Hvor det handler om hvad man ‘bør’ fremfor hvad der i virkeligheden er produktivt!

Jeg er klar til forandring >>

Parforholdet set fra forskellige perspektiver 

I kurset møder du også min kone, Pernille Aalund.

 

Pernille er foredragsholder og forfatter til en lang række bøger.  Hun har arbejdet indenfor stort set alle områder i mediebranchen gennem mere end 35 år - levet af at bygge brands, udvikle koncepter og drifte begge dele henimod en bæredygtig økonomi.
Med titler som direktør, chefredaktør, redaktør og producent, har hun bla. udviklet og produceret talkshowet ’Mænd ingen Adgang’ og websitet Oestrogen.dk, en af de første videobaserede web tjenester tilbage i år 2000, med egen e-shop for kvinder. Derefter kom Magasinet Q. Senere blev hun magasindirektør i Aller med ansvar for 26 magasiner. Før hun trak sig fra ledelsesgangen, var hun innovationsdirektør i samme koncern.
I dag er Pernille partner i uddannelsen: Den Spirituelle Entreprenør og driver ’Klub Kærlighed’.

 

Om mig selv kan jeg fortælle ...

At jeg, trods en barndom i et barskt miljø med misbrug i familien og leg med døden, lykkedes det mig at bryde den sociale arv.  

Som 16-årig sætter jeg mit navn på den første fodbold kontrakt. Og allerede tre år senere går en vild drøm i opfyldelse: En fuldtidskontrakt med Danmarks største fodboldklub, Brøndby.

Jobbet tager mig så langt som til FC Barcelona, inden en knæskade sætter en stopper for illusionen. Jeg starter i stedet på pædagogstudiet.

Fire år senere består jeg med et 13-tal og derefter direkte til første egen virksomhed med fokus på udsatte unge. De resultater jeg skaber med de unge, giver mig modet og ideerne til at fortsætte rejsen. 

Det fører mig til, hvor jeg er i dag: Mentor, underviser, inspirator, foredragsholder, forfatter og din guide til at styrke dit parforhold og stå stærkere i dig selv! 

Er du klar til at tage første skridt?  

Ja, jeg vil gerne styrke mig selv – og mit parforhold >>

 

Følg med når det passer dig

Kurset er skabt som et opslagsværk

Straks efter din betaling er registreret får du adgang til alle videolektionerne. Du skal ikke følge en bestemt rækkefølge eller emne, tag hver enkelt lektion som det passer dig og den situation du er i lige nu. 

Du får værktøjerne og indsigten til at se dig selv – og din partner, med nye øjne. I får de samme referencer, og grundlaget for en respektfuld dialog. 

Du kan tilgå kurset både fra din mobil, tablet, computer og præcis hvor og hvornår det passer dig. 

Jeg er klar til at styrke mit parforhold - og stå stærkere i mig selv >>